Du er her

  • Hjem
  • /
    25 nye ladeanlegg for elbiler i nord

25 nye ladeanlegg for elbiler i nord

LITT AV HVERT: Statlig støttet utbygging av 25 anlegg for hurtiglading i Troms og Finnmark skal gjøre det mer attraktivt å være elbilist nord i Norge.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Før påske ble det kjent at det var klart for etablering av syv ladesteder i Troms og Finnmark, og i dag opplyser den statlige pengeutdeleren Enova at det er klart for ytterligere 18 ladesteder i de to fylkene.

Lokale aktører innen elkraft skal stå for utbygging og drift av de 25 anleggene – ved hjelp av rundt 65 millioner kroner fra Enova, som sorterer under Klima- og miljødepartementet og skal bidra til at Norge blir for et lavutslippssamfunn å regne.

Astrid Lilliestråle, markedssjef i Enova, sier i en pressemelding i dag at de 25 anleggene vil danne «et grunnleggende ladetilbud i en landsdel som frem til nå har manglet dette.» Hun tilføyer at «nå blir det langt mer attraktivt å være elbilist i Nord-Norge.»

 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS