Du er her

  • Hjem
  • /
    Bilens lite utnyttede muligheter

Bilens lite utnyttede muligheter

LITT AV HVERT: Bare en fjerdepart av bileierne i Norge har satt seg grundig inn i egen bils tekniske finesser – finesser som kan bidra til sikkerhet, effektivitet og komfort – vier en undersøkelse utført for Autobransjens Leverandørforening (ABL).

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Arild Hansen, daglig leder i ABL, mener på bakgrunn av undersøkelsen at norske bilister går glipp av mye ny og nyttig teknologi.

«Moderne biler er rullende datamaskiner, spekket med avanserte programmer som øker både sikkerhet, effektivitet og komfort», sier Hansen. «Stort sett kan funksjonene tas i bruk med et par enkle tastetrykk på instrumentpanelet.»

I en pressemelding fra ABL i dag blir det påpekt at det er viktig for bilførere å sette seg inn i bruk av elektroniske funksjoner på forhånd, for dermed å unngå trafikkfarlig fikling under kjøringen.

 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS