Du er her

  • Hjem
  • /
    Fremtidens samferdsel …

Fremtidens samferdsel …

NYHET: Mange har, ikke minst med koronaen og ny teknologi som bakgrunn, forsøkt å skape bilder av fremtidens samferdselssektor, og nye forsøksvise bilder foreligger nå i en rapport fra Oslo Economics, laget på oppdrag fra Statens vegvesen.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Rapporten, Framtidens transport i Norge, ble offentliggjort i dag og inngår dermed i bunken av samferdselsaktuelt lesestoff.

Rapporten poengterer (side 60) at «det er mulig å trekke et vidt spekter av slutninger basert på analysene i denne rapporten.» Men den ser samtidig noen utviklingstrekk som ganske sannsynlige.

Et par av disse, slik de er beskrevet i rapporten:

 «Fremtiden er usikker, men det meste tyder på at det vil skje en økning i samlet transport, og at vegens rolle for både person- og godstransport i Norge blir enda viktigere enn i dag.»

 «Bruk av ny teknologi og mer fleksible arbeidsvaner vil trolig redusere flaskehalsproblemer i eksisterende infrastruktur.»

Her på Samferdsel kan mer stoff om korona og samferdsel hentes frem ved å klikke på emneknaggen KORONA.
 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS