Du er her

  • Hjem
  • /
    Fyllekjøring, og et veldig vondt resultat …

Fyllekjøring, og et veldig vondt resultat …

LITT AV HVERT. Med et bidrag bestående av en vond-ulykke-kortfilm og syv tilhørende plakater ble Ruben Anda ved Elvebakken videregående skole i Oslo vinner av en konkurranse der det gjaldt å lage den beste kampanjen mot fyllekjøring.

 

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Konkurransen var dette årets utgave av de årlige tevlingene i det holdningsskapende prosjektet DeathTrip, som er iverksatt av trafikksikkerhetsorganisasjonen MA-Ungdom.

I sitt vinnerbidrag spiller Ruben Anda på en ung mann som i fylla kjører over sin lillesøster.

«Jeg har forsøkt å fortelle en historie som veldig mange kan kjenne seg igjen i, samtidig som den spiller på sterke grafiske virkemidler», beretter Anda.

«Veldig mange har søsken, og jeg tror derfor de vil kjenne seg igjen i søskenforholdet jeg viser i filmen», tilføyer han.

Anda ble av en bredt sammensatt jury utpekt som vinner etter å ha konkurrert med medie-elever fra videregående skoler over hele landet.

Blant de tilstedeværende under konkurransens finale i Oslo denne uken var samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen, som roste ungdommens arbeid med holdningsskapende kampanjer.

«Dette handler om vår hverdag og våre liv», sa ministeren, som leverte dette budskapet:

«Ikke bli en av dem som opplever sorg og smerte fordi noen tok et enkelt, men feil valg én gang.»

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS