Du er her

Glem NSB …

LITT AV HVERT: Ledende personer i det statlige buss- og togoperatørkonsernet NSB har tatt fantasi og penger i bruk og kommet frem til at virksomheten skal markedsføre seg med et nytt navn, Vy.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Det nye merkevarenavnet gir ifølge konsernledelsen buss- og persontogvirksomheten i Norge og Sverige en «felles identitet og viser kundene at NSB blir noe nytt.»

Vy? Konsernet forklarer: «Vy betyr utsikt og oversyn og brukes om å ha ambisjoner – store vyer.

Konsernets mer utfyllende forklaring: «Vy er et skandinavisk ord som betyr utsyn, oversyn, utsikt eller bilde av. Du kan for eksempel ha fremtidsvyer, som betyr ambisjoner eller utsikter.»

Folket skal altså helst si Vy istedenfor NSB, Tågkompaniet (i Sverige) og Nettbuss. Men ingen regel uten unntak: Godstogvirksomheten skal fortsatt kalles CargoNet.

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS