Du er her

  • Hjem
  • /
    Gode erfaringer med elbusser i Reykjavik

Gode erfaringer med elbusser i Reykjavik

LITT AV HVERT: Tre måneder etter at elbusser kom i trafikk i Reykjavik, sier bussoperatøren Strætó seg mer enn tilfreds med hva de har prestert.

 

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Strætó har i en første omgang kjøpt 14 elbusser fra en kinesisk leverandør og bebuder en snarlig utvidelse av elbussflåten.

Jóhannes Svavar Rúnarsson, adm. direktør i Strætó, sier ifølge Icelandic Review, som refererer til den nasjonale kringkasteren RÚV, at «dette har virkelig gått utrolig bra, og intet uventet har dukket opp, så vi er bare virkelig fornøyd med vår erfaring.»  

Som ledd i sitt arbeid for å få flere til å reise med buss har Strætó i år introdusert nattbusser – og dessuten åpnet for at busspassasjerer kan ta med seg kjæledyr om bord. 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS