Du er her

  • Hjem
  • /
    "Hestehandleren" Kjell Opseth

Vår beste samferdselsminister?

"Hestehandleren" Kjell Opseth

Samferdselsminister Kjell Opseth (f. 1936) var ifølge den nye biografien "Hestehandlaren Kjell Opseth" den samferdselsministeren som etter fleire tiår med prat blant mye annet fikk Stortinget til å vedta en flyplass på Gardermoen, med et toppmoderne flytog som tilbringertjeneste.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Forfatteren, Dag. H. Nestegård, legger i boken ikke skjul på sin beundring for den nå 80 år gamle eks-ministeren. Boken heter kort og godt "Hestehandlaren Kjell Opseth", er utgitt på Det Norske Samlaget, og presenterer denne markante politikeren som den som i løpet av sin tid som minister klarte å gjennomføre mer enn kanskje noen annen samferdselsminister, hverken før eller siden - kanskje med unntak av Frederik Stang som fikk bygget Hovedbanen til Eidsvoll på midten av 1800-tallet. 

Kjell Opseth kommenterer i denne videoen statsrådstiden sin. "Hestehandlaren Kjell Opseth" (Video: Stang media).

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS