Du er her

  • Hjem
  • /
    Nye Veiers nye sjef

Nye Veiers nye sjef

LITT AV HVERT: Anette Aanesland (52) er ansatt som adm. direktør i det statlige veibyggingsselskapet Nye Veier, etter å ha vært direktør for teknologi og utbyggingsstrategi i selskapet fra det ble etablert i 2016.

 

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Toppsjefstolen i selskapet ble ledig da Ingrid Dahl Hovland i høst flyttet til den tilsvarende stolen hos konkurrenten Statens vegvesen, der toppsjefen bærer tittelen vegdirektør.

Aanesland er sivilingeniør fra Norges Tekniske Høgskole. Tidligere har hun blant annet vært avdelingsdirektør i Statens vegvesen og teknisk sjef i Agder OPS Vegselskap.

I Nye Veier har hun vært konstituert sjef siden forgjengeren ble vegdirektør.

«Anette har Nye Veier under huden», sier selskapets styreleder, Harald V. Nikolaisen.

«Hun har bidratt til utviklingen av både modellverk og metoder som har gjort selskapet til en utfordrer i norsk veibygging. Vi er svært tilfredse med å få henne på plass som ny leder.»

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS