Du er her

  • Hjem
  • /
    Over til konkurrenten

Nye Veier AS rekrutterer:

Over til konkurrenten

Det var kanskje ikke til å unngå, dette at den nye statlige veibyggeren her i landet ville tiltrekke seg folk fra den gamle …

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Foto av Øyvind MoshagenNye Veier AS, som nå for alvor er etablert og godt på vei ut i det praktiske liv, melder at selskapet har ansatt Øyvind Moshagen som prosjektdirektør for utbygging av E6 Kolomoen–Ensby, og at mannen kommer fra en stilling som prosjektleder i – ja, Statens vegvesen.

Moshagen har, poengterer Nye Veier, «gjennom flere år ledet noen av landets største veiutbygginger, spesielt tilknyttet E6-utbyggingene i Oppland.»

Ingrid Dahl Hovland, adm. direktør i Nye Veier, sier at Moshagen har «en meget solid og relevant bakgrunn», og hun tilføyer: «Vi er svært fornøyd med å ha fått han med på laget.»

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS