Du er her

  • Hjem
  • /
    Stabilt lavt antall trafikkomkomne

Stabilt lavt antall trafikkomkomne

LITT AV HVERT: Et foreløpig tall fra Statens vegvesen viser at 108 mennesker mistet livet i veitrafikken her i landet i 2018, to flere enn i 2017, som endte med et rekordlavt antall trafikkomkomne.

 

 

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

I desember-trafikken alene mistet seks mennesker livet, ifølge de i dag publiserte tallene, ned fra 12 omkomne i desember året før.

Om 2018 sier vegdirektør Terje Moe Gustavsen at «fortsatt ser vi en overrepresentasjon av godt voksne menn med for stor fart som omkommer i møte- og utforkjøringsulykker. Over halvparten av alle omkomne, er menn over 45 år.»

De 108 omkomne i fjor fordelte seg på 83 menn og 25 kvinner.

Vegdirektøren ser med bekymring på at det ikke er oppnådd en tilsvarende nedgang i antall ulykker og i antall hardt skadde i trafikken som i antallet omkomne.

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS