Du er her

  • Hjem
  • /
    Statlig håndsrekning til sjømattransport-tunge veier

Statlig håndsrekning til sjømattransport-tunge veier

NYHET: Femten fylkesveier rundt om i landet er øremerket for å få statlig støtte på i alt oppunder 200 millioner kroner til utbedringsarbeider, melder Samferdselsdepartementet i dag.

Av Samferdsel

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Tips en venn

Det dreier seg om seks fylkesveier i Vestland, tre i Trøndelag, tre i Nordland og tre i Troms og Finnmark, og hensynet til sjømatnæringen blir i alle tilfellene oppgitt som en forklaring.

«Det er behov for å bidra til å utbedre fylkesveier som er viktige for sjømatnæringen, selv om dette er fylkeskommunenes ansvar», sier samferdselsminister Knut Arild Hareide.

«Etterslepet på fylkesveiene er stort, og regjeringen har derfor gitt ekstra penger til en tilskuddsordning fra 2020–2021. Nå er tildelingen klar», tilføyer han.

Hareides departement tar forbehold om Stortingets bevilgninger for kommende år.
 

DEBATTREGLER I SAMFERDSEL
Har du synspunkter på denne saken, så kom gjerne med dem her i kommentarfeltet! Det du skriver vil i de fleste sammenhenger fremstå som mer interessant og troverdig dersom du skriver under fullt navn. Hold deg til saken, vis respekt og raushet overfor andre og deres meninger. Husk at det du skriver kan bli lest av mange!

Ytringer som inneholder trusler eller annen form for sjikane, vil bli fjernet.

Vennlig hilsen
Samferdsel-redaksjonen

comments powered by Disqus

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS