Du er her

Nr 9 - November 2003

 • Flatpakkede flyreiser til stadig lavere priser

  Det er duket for intens priskrig på flyreiser mellom Oslo og Stockholm. I tillegg til duellen mellom SAS og Norwegian, seiler det Finnair-eide lavprisselskapet Nordic Airlink  opp som en meget truende konkurrent etter å ha gjennomført sin første flygning den 27. oktober. Vi snakker om flatpakkede flyreiser som strippes for all fordums glamour, gratis drinker, korte skjørt og selskapenes høye sigarføring.
 • Få eksempler på helhetlig parkeringspolitikk

  Myndighetene ser på parkering som et sentralt transportpolitisk og miljøpolitisk virkemiddel, men det er langt mellom kommunene som bruker dette systematisk. Et stadig økende antall private parkeringsplasser gjør det også vanskelig å utforme en effektiv parkeringspolitikk.
 • Tilfeldigheter avgjør en av fire førerprøver

  Det er ikke bare ferdighetene det kommer an på for dem som kjører opp til førerprøven. For over en fjerdedel av kandidatene ville resultatet blitt et annet om man hadde hatt en annen sensor.
 • Forvirring om ny kalkulasjonsrente

  Politikerne forstår den ikke. Transport- og vegbrukerne forstår den ikke. Byråkratene klarer ikke å forklare den, men bruker den likevel: Kalkulasjonsrenten blir foreslått endret i transportetatenes forslag til NTP 2006-2015. Endringen gjør nesten samtlige planlagte veginvesteringer ulønnsomme.
 • Tweets

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS