Du er her

Nr 5 - Juni 2004

  • Startskudd for debatt om Oslopakke 3

    Statens vegvesen Region øst presenterte i midten av juni et forslag til utredningsprogram for Oslopakke 3 inkludert en prinsippskisse for trafikantbetaling etter 2007.  La oss nå forsøke å lage en pakke som det er bred politisk enighet om, mener samferdselsbyråd Petter N. Myhre (FrP).
  • Jernbanedrift er lønnsomt, men ikke på Meråkerbanen, Raumabanen og deler av Rørosbanen

    Det er samfunnsøkonomisk lønnsomt å kjøre tog på de fleste banestrekningene i Norge, men Staten bruker i stor grad pengene feil når de kjøper togtjenester. Kjøp for om lag 350 millioner kroner bør flyttes fra trafikksvake til trafikksterke strekninger. Persontrafikken på Meråkerbanen, Raumabanen og Rørosbanen mellom Hamar og Røros bør avvikles.
  • Stockholm investerer over en halv milliard i prøveprosjekt

    Stockholm skal fram til juni neste år bruke mellom 500 og 600 millioner kroner til å bygge en heleelektronisk bomring rundt sentrum for å gjøre forsøk med vegprising, eller trengselsavgifter som man også kaller det. Etter en forsøksperiode på bare 13 måneder skal man så gjennomføre en folkeavstemning for å beslutte om systemet skal gjøres permanent - eller om det skal avvikles
  • Tweets

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS