Du er her

Nr 1 - Februar 2001

 • Mobility management – en ny måte å takle byens trafikkproblemer?

  Mange søker etter nye løsninger i kampen mot økt biltrafikk, trengsel- og miljøproblemer. I Europa lanseres nå et nytt samlebegrep for alternative tiltak som skal føre til at flere velger andre transportmidler enn bil – Mobility Management. Hans Silborn fra Vegdirektoratet deltok i fjor høst på den første nordiske konferansen om dette temaet.
 • Lars Wilhelmsen: Staten må løsne grepet

  - Når oppgavefordelingsutvalget først kom til at man burde ha et sterkt regionalt nivå, så falt mange av brikkene for organisering av samferdselssektoren på plass av seg selv. Skal reformen bli vellykket er det imidlertid viktig at staten våger å løsne grepet og støtte opp om de beslutninger som fattes lokalt, sier utvalgsleder Lars Wilhelmsen.
 • Varsellampene blinker i Luftfartsverket

  - Jeg vil kjempe med nebb og klør for at ikke Luftfartsverket skal komme i den samme situasjonen som jernbanen når det gjelder etterslep med investeringer, sier administrerende direktør i Luftfartsverket Randi Flesland.
 • Utlendingene svikter Norge

  Antallet utenlandske turister i Norge har vist en nedadgående trend de siste tre år viser tall fra Transportøkonomisk institutt. Forretningstrafikken og dagsturismen har holdt seg nogenlunde stabil, mens trafikken med cruiseskipene øker.
 • Tweets

Ansvarlig redaktør:  Kommunikasjonssjef Harald Aas, E-post: ha@toi.no  |  Personvern

Designet og utviklet av CoreTrek AS